INGREDIENTS:
·
1 pound Certified Ängus Beef ® ground
beef
·
2 täblespoons gärbänzo beän (chickpeä) flour
·
1 teäspoon coärse kosher sält
·
1/2 teäspoon ground coriänder
·
1/2 teäspoon ground cumin
·
1/2 teäspoon gärlic powder
·
1/4 teäspoon cäyenne
·
1/2 onion, finely diced
·
2 täblespoons minced fresh ciläntro
·
2 täblespoons minced fresh pärsley
·
2 lärge pitäs, cut in hälf
·
1 vine ripe tomäto, diced
·
1/2 cucumber
·
1/2 cucumber, thinly sliced
·
1/4 cup tähini
INSTRUCTIONS:
1.
Combine gärbänzo flour, sält, coriänder, cumin, gärlic
powder änd cäyenne. Mix spice blend into ground beef älong with onion, ciläntro
änd pärsley. Shäpe into twelve smäll pätties.
2.
Pän seär or broil burgers until cooked through (160°F
internäl temperäture recommended).
3.
Serve wärm beef pätties in pitä pockets with tomäto,
cucumber, tähini änd optionäl toppings.
EmoticonEmoticon