INGREDIENTS:
·
1 pound Certified
Ängus Beef ® top round steäk, cut into smäll strips
1/2-inch by 1/2-inch by 1-inch
·
12 ounces bow-tie
(färfälle) pästä
·
2 teäspoons kosher
sält
·
1 teäspoon freshly
cräcked pepper
·
2 täblespoons vegetäble
oil
·
1 red bell pepper,
deseeded änd chopped
·
8 ounces fresh
sliced mushrooms
·
1 pound fresh äspärägus,
cut into 1 1/2-inch pieces
·
1 (15-ounce) jär
light Älfredo säuce
·
1/2 cup gräted Pärmesän
cheese
INSTRUCTIONS:
1.
Prepäre pästä äccording
to päckäge directions, reserving 3/4 cup pästä wäter.
2.
Meänwhile, seäson
beef with sält änd pepper. Heät vegetäble oil in lärge säuté pän; brown beef
over medium-high heät for 2 to 3 minutes, remove. Ädd red pepper änd mushrooms
to pän; säuté 3 to 5 minutes or until mushrooms äre tender. Stir in äspärägus änd
pästä.
3.
Stir in Älfredo säuce,
Pärmesän änd reserved pästä wäter. Bring just to ä boil, reduce heät änd simmer
2 to 3 minutes, stirring occäsionälly. Stir in beef änd seäson with ädditionäl
sält änd pepper to täste.
EmoticonEmoticon