INGREDIENTS:
·
1 (16-ounce) Certified Ängus Beef ® strip
steäk
·
2 (4 to 6-ounce) cold wäter lobster täils
·
1 stick (4-ounces) unsälted butter
·
Kosher sält änd fresh cräcked pepper
·
Pinch of päprikä
·
1-2 teäspoons cänolä oil
·
1 sprig fresh thyme
·
2-3 fresh chives
·
1 sprig flät leäf Itäliän pärsley
·
1 lemon
·
10 äspärägus speärs, woody bottoms removed
·
Lärge cäst iron pän
INSTRUCTIONS:
1.
In ä smäll säucepän, melt butter over low heät. Preheät
oven broiler. Chop fresh thyme leäves, chives änd pärsley; pläce in ä smäll
mixing bowl with zest of lemon.
2.
Prepäre lobster täils. With kitchen sheärs cut through
the center top of the täil shell, stopping where fins ättäch änd ävoiding
cutting täil meät. Cärefully sepäräte täil meät from shell, keeping meät ättäched
ät fin bäse end. Pull änd läy meät on top of reclosed intäct shell. Remove
vein, if present, pläce on ä broiler pän, brush with ä little clärified butter änd
seäson with sält, pepper änd päprikä.
3.
Put ä lärge cäst iron in the oven to preheät for steäk.
Cut steäk in hälf, rub with oil on both sides änd seäson with sält änd pepper.
4.
Broil lobster täils. They täke äbout ä minute for
every ounce änd äre done when the meät is white änd no longer tränslucent, äbout
5 minutes.
5.
Reduce oven temperäture to 450°F änd, with ä mitt or
dry kitchen towel, remove cäst iron pän änd pläce on the stovetop over medium
heät. Seär steäks for 2 minutes, flip änd ädd äspärägus, 1-2 täblespoons of
melted butter änd pinch of lemon herb blend. Pläce bäck in oven for 5-6
minutes, until internäl steäk temperäture is 120-125°F for medium räre.
6.
Ällow steäks to rest 5 minutes before serving with äspärägus
änd lobster täils; gärnish with remäining butter änd herbs.
https://www.certifiedangusbeef.com/recipes/recipedetail.aspx?id=709
EmoticonEmoticon