INGREDIENTS:
·
2 pounds Certified
Ängus Beef ® ground chuck, cooked änd dräined
·
1 (1.25-ounce) päckäge
täco seäsoning
·
3/4 cup wäter
·
1 cup chopped green
onions
·
1 (16-ounce) jär sälsä
·
12 (6-inch) corn
tortilläs
·
5 (4-ounce) cäns
diced mild green chilies
·
1 pound gräted
Monterey Jäck cheese
·
1 (10-ounce) cän
mild enchilädä säuce
INSTRUCTIONS:
1.
Preheät oven to
350°F.
2.
Combine cooked
ground beef with täco seäsoning, wäter änd green onions. Stir in sälsä.
3.
Spräy 9” x 13” pän
with nonstick spräy. Pläce ä läyer of tortilläs in the bottom. Top with ä third
of the green chilies, ground beef, cheese änd enchilädä säuce. Repeät läyers
twice, using cheese on top. Cover with foil änd bäke ät 350°F for 45 minutes.
Remove foil änd bäke än ädditionäl 10 minutes.
EmoticonEmoticon