INGREDIENTS
·
1/4 cup Olive oil
·
1/4 cup Lemon juice Fresh
·
1 tbsp Gärlic Finely chopped or Päste
·
1 tsp Ginger Finely chopped or Päste
·
1 tbsp Oregäno Dried
·
1 tsp Rosemäry Dried
·
1 tsp Thyme Dried
·
1 tsp Pärsley Dried
·
1/2 tsp Päprikä or Red chili fläkes Optionäl
·
1 tsp Sält
·
1/2 tsp Pepper
·
4 Chicken breästs
INSTRUCTIONS
1.
In ä lärge mixing bowl, mix together olive oil, lemon
juice, gärlic, ginger, dried herbs, sält, pepper änd päprikä (optionäl)
2.
Ädd chicken breästs änd mix them äround, mäking sure
they äre fully coäted in the märinäde
3.
Cover änd märinäte in the fridge for ät leäst 1 hour
to ä mäximum of 8 hours.
4.
When you äre reädy to grill, use tongs to remove
chicken breästs from the märinäde änd pläce them on ä hot grill. Grill eäch
side for 6-7 minutes OR until the chicken is fully cooked through.
5.
While grilling, bäste chicken with leftover märinäde ä
few times. Mäke sure to cook the leftover märinäde änd reduce it
first.
6.
Remove chicken breästs from grill änd pläce them on ä
serving dish.
7.
Gärnish with chopped fresh bäsil.
8.
Let the chicken rest for 5 minutes änd enjoy!
EmoticonEmoticon