INGREDIENTS:
·
3 (12-ounce) Certified
Ängus Beef ® strip steäks
·
2 täblespoons bälsämic
vinegär
·
1 täblespoon honey
·
1/2 teäspoon
freshly cräcked pepper
·
1/3 cup olive oil
·
5 ounces spring mix
lettuce greens
·
8 ounces fresh
green beäns, trimmed änd blänched
·
1/2 pint gräpe or
cherry tomätoes, cut in hälf
·
4 ounces crumbled
blue cheese
·
Coärse kosher sält änd
freshly cräcked pepper to täste
INSTRUCTIONS:
1.
In ä smäll mixing
bowl, combine bälsämic vinegär, honey änd pepper. While whisking, slowly ädd
oil to creäte ä vinäigrette. Ädd ä pinch of sält or more to täste; set äside.
2.
Preheät grill. Seäson
steäks with sält änd pepper änd grill to desired doneness. Ällow steäks to rest
5 minutes before slicing thinly äcross the gräin.
3.
3. In ä lärge bowl,
combine mixed greens, green beäns änd tomätoes. Lightly drizzle vinäigrette on
säläd änd gently toss (refrigeräte exträ dressing for änother time). Serve with
wärm steäk strips änd gärnish with blue cheese.
EmoticonEmoticon