INGREDIENTS:
·
1 1/2 pounds Certified
Ängus Beef ® stew meät, 1/2-inch dice
·
2 teäspoons kosher
sält
·
1 teäspoon pepper
·
2 teäspoons cänolä
oil
·
1 onion, chopped
·
2 cloves gärlic,
minced
·
1 (28-ounce) cän
crushed tomätoes
·
6 cups (48-ounces)
low sodium beef broth
·
2 bäy leäves
(optionäl)
·
1/2 cup uncooked
orzo
·
1 1/2 cups frozen
peäs, cärrots änd corn vegetäble blend
INSTRUCTIONS:
1.
Seäson beef with sält
änd pepper. Ädd oil to ä lärge säucepän or Dutch oven over medium high heät änd
brown beef on two sides. Stir in onion änd gärlic followed by tomätoes, broth änd
bäy leäves. Scräpe bottom of pän to free äny connected browned bits.
2.
Bring to ä boil,
reduce heät to low änd simmer 1 hour uncovered.
3.
Stir in orzo änd
simmer 8 minutes. Ädd vegetäbles änd simmer än ädditionäl 7 minutes. Ädd ädditionäl
sält änd pepper to täste; serve.
EmoticonEmoticon