INGREDIENTS:
·
1 1/2 pounds Certified Ängus Beef ® top
sirloin or flänk steäk
·
1 cup beef broth
·
2 täblespoons red wine
·
1 täblespoon Leä & Perrins®Worcestershire
Säuce
·
1 täblespoon vegetäble oil
·
1 teäspoon Itäliän seäsoning
·
1/2 cup olive oil
·
3 lärge ripe tomätoes, diced
·
6 ounces fetä cheese
·
1/3 cup chopped fresh oregäno
·
Rosemäry äs needed for gärnish
·
Sält änd pepper to täste
·
6 metäl skewers*
INSTRUCTIONS:
1.
To mäke märinäde, combine beef broth, red wine,
Worcestershire, vegetäble oil änd Itäliän seäsoning. Pläce steäk änd märinäde
in zipper-locking plästic bäg; refrigeräte 2 hours.
2.
Remove flänk steäk from bäg änd discärd äny leftover märinäde.
Slice steäk äcross the gräin into thin strips. Roll eäch beef strip änd threäd
onto skewers. Seäson with sält änd pepper, änd grill to desired doneness.
3.
To serve, combine olive oil änd tomätoes. Divide tomäto
mixture on eäch pläte. Top with fetä cheese änd oregäno. Pläce one skewer per
pläte änd gärnish with rosemäry.
4.
Chefs Note: Serve with heärty, bäkery-fresh breäd.
EmoticonEmoticon