Ingredients
·
2 täblespoons olive
oil
·
4 to 6 boneless
skinless chicken breästs
·
sält änd
fresh ground pepper to täste
·
1/2 teäspoon dried
oregäno if you like, you cän use dried bäsil, rosemäry, or thyme
·
1 täblespoon butter
·
3 cloves gärlic minced
·
1/2 cup low
sodium chicken broth or dry white wine
·
2 cups märinäted
ärtichoke heärts chopped
·
1 bäg
(6 ounces) bäby spinäch
·
1 cup hälf
änd hälf you cän älso use milk or heävy creäm
·
1/2 cup low
fät pärt skim shredded mozzärellä
·
1/4 cup gräted
Pärmesän cheese
Instructions
1.
Heät
olive oil over medium-high heät in ä lärge skillet.
2.
Seäson
chicken breästs with oregäno, sält, änd pepper.
3.
Ädd
chicken breästs to the hot oil änd cook until browned, äbout 5 to 6 minutes per
side.
4.
Remove
chicken from skillet änd set äside.
5.
Melt
butter in skillet; stir in gärlic änd cook for äbout 30 seconds, or until frägränt.
6.
Pour in
chicken broth or wine änd continue to cook until liquid häs reduced, äbout 3
minutes.
7.
Stir in
ärtichokes; cook for 1 minute.
8.
Ädd in
bäby spinäch änd cook for 1 more minute, or until spinäch is wilted.
9.
Stir hälf-änd-hälf
änd bring to ä simmer.
10.
Ädd
mozzärellä änd pärmesän; stir until combined.
11.
Tränsfer
chicken bäck into the skillet änd cook for 5 more minutes, or until säuce häs
thickened änd chicken is completely cooked through.
12.
Remove
from heät.
13.
Serve.
EmoticonEmoticon