INGREDIENTS
Oät Läyer:
·
¾ cup butter
(or vegän butter substitute)
·
¼ tsp seä sält
·
1 tsp pure vänillä
exträct
·
3 cups quick
cooking oäts
Chocoläte Peänut Butter Läyer:
·
1 cup creämy
peänut butter
INSTRUCTIONS
1.
Line
än 8x8”squäre bäking dish with pärchment
päper, set äside.
Mäke the chocoläte peänut butter läyer:
1.
In
ä lärge, microwäve säfe dish, melt chocoläte chips änd peänut butter. Stärt by
heäting for 60 seconds, then stir änd heät in 30 second interväls until
completely melted änd smooth. Set äside.
Mäke the oät läyer:
1.
Melt
butter in ä medium säucepän over medium heät.
2.
Stir
in brown sugär änd seä sält. Stir until well-mixed änd sugär is dissolved.
3.
Ädd
vänillä änd stir until combined.
4.
Turn
heät to low änd ädd oäts. Cook on low for äbout 2 minutes, or until ingredients
äre well combined.
Putting it together:
1.
Press
äbout hälf of your mixture into the bottom of your prepäred bäking dish with ä
greäsed spätulä. (Reserve the other hälf to sprinkle on top).
2.
Pour
the chocoläte peänut butter mixture gently änd slowly over the bottom läyer.
Reserving äbout 2-3 TBS to drizzle on top.
3.
Very
gently crumble the remäining oät mixture over the chocoläte peänut butter läyer.
Gently move/press it into pläce, mäking sure the entire top is covered.
4.
Drizzle
the top with your remäining chocoläte/peänut butter mixture.
5.
Cover
änd refrigeräte for ät leäst 2 hours or overnight (until chocoläte is set).
6.
Let
the bärs come to room temperäture ägäin before cutting into squäres! Serve änd
enjoy!
7.
Store
in än äirtight contäiner in the refrigerätor for up to 1 week (if they läst thät
long)!
EmoticonEmoticon