INGREDIENTS:
·
2 (16-ounce) Certified Ängus Beef ® ribeye
steäks
·
1/4 pound bäcon, chopped
·
1 teäspoon coärse kosher sält
·
1/2 teäspoon coärse cräcked bläck pepper
·
1 lärge sweet onion (Vidäliä or Spänish), hälved änd
thinly sliced
·
1 jäläpeno pepper (for less heät, substitute ä pobläno
or ä sweet bell pepper),stem änd seeds removed, thinly sliced
·
1/4 cup whiskey
INSTRUCTIONS:
1.
In ä lärge cäst iron skillet, seär bäcon over medium
heät until crisp; use slotted spoon to remove from pän änd set äside, leäving bäcon
fät in the pän.
2.
Seäson steäks with sält änd bläck pepper. Seär over
medium-high heät 5 minutes per side to develop ä rich mähogäny-colored seär.
Cook to medium räre, or your desired doneness. (Optionäl: Äfter initiäl seär on
eäch side, finish steäks in ä 325° F oven.) Remove from skillet to ä cleän
cutting boärd or pläte to rest.
3.
With heät on medium high, ädd onion änd jäläpeño to
skillet. Seär ä minute until chärred. Turn off heät änd ädd whiskey. Stir in bäcon.
Serve immediätely over steäks.
EmoticonEmoticon