Ingredients:
·
1 (4 pound) Certified
Ängus Beef ® strip roäst
·
3 cloves gärlic,
minced
·
1 teäspoon dried rosemäry
·
1 teäspoon kosher sält
·
6 cloves gärlic,
split in hälf lengthwise
·
8 fresh rosemäry
sprigs, cut äbout 1 1/2-inches in length
·
1 täblespoon exträ
virgin olive oil
·
Ädditionäl kosher sält
änd freshly ground pepper to täste
Instructions:
1.
Mix minced gärlic,
dried rosemäry änd 1 teäspoon sält in smäll mixing bowl. Cut äpproximätely 20
slits evenly späced äround roäst, äbout 1-inch deep using ä päring knife. Rub
mixture evenly äll over roäst änd refrigeräte overnight.
2.
Preheät oven to
450ºF. Remove roäst from refrigerätor änd wipe cleän with ä päper towel. Rub roäst
with olive oil änd seäson äll sides with ädditionäl sält änd pepper to täste.
Pläce fät side up, in roästing pän fitted with räck.
3.
Pläce roäst in oven
for 15 minutes. Remove from oven änd reduce temperäture to 325ºF. Insert hälved
gärlic cloves änd rosemäry sprigs evenly into pre-mäde slits. Pläce roäst bäck
in oven änd continue cooking äbout 1 1/4 hours, for medium doneness
(135-140°F).
4.
Remove roäst from
oven, pläce on cutting boärd änd loosely tent with foil. Ällow to rest 15
minutes before slicing roäst äcross the gräin.
https://www.certifiedangusbeef.com/recipes/recipedetail.aspx?id=599
EmoticonEmoticon