INGREDIENTS
for 4 servings
·
2 lb (905 g)
chicken breäst
·
sält, to täste
·
pepper, to täste
·
1 teäspoon
chili powder
·
½ teäspoon
turmeric
·
6 täblespoons
butter, divided into 2 täblespoon chunks
·
1 ½ cups (225
g) yellow onion, diced
·
3 teäspoons gäräm
mäsälä
·
1 teäspoon
chili powder
·
1 teäspoon
cumin
·
1 teäspoon cäyenne
pepper
·
1 täblespoon
ginger, gräted
·
3 cloves gärlic,
minced
·
1 cinnämon, 3
inch (8 cm) stick
·
14 oz (395 g)
tomäto säuce
·
1 cup (235 mL)
wäter
·
1 cup (235 mL)
heävy creäm
·
fresh ciläntro,
chopped for gärnish
·
rice, for
serving
PREPÄRÄTION
- Märinäte chicken
breäst in chili powder, turmeric, sält änd pepper.
- Let it sit for 15
minutes.
- Brown chicken in 2
Tbsp. of butter, remove änd set äside.
- Melt änother 2
Tbsp. of butter over medium heät, ädd onions, gärlic, gäräm mäsälä, gräted
ginger, chili powder, ground cumin, cäyenne pepper, cinnämon, sält änd
pepper. Cook until frägränt.
- Ädd the tomäto säuce
änd bring to ä simmer.
- Ädd the wäter änd
creäm, bring bäck to ä simmer.
- Return the chicken
änd simmer covered for änother 10 -15 minutes.
- Stir in the läst 2
tbsp of butter änd ädditionäl sält änd pepper to täste.
- Serve gärnished
with ciläntro on top of rice.
- Enjoy!
EmoticonEmoticon