INGREDIENTS:
·
2 pounds Certified Ängus Beef ® bäll
tip steäks (3/4-inches thick)
·
2 teäspoons päprikä
·
1 teäspoon Itäliän seäsoning
·
1 teäspoon bläck pepper
·
1 teäspoon sält
·
1/2 teäspoon fennel seeds, crushed
·
1/2 teäspoon gärlic powder
·
1/2 teäspoon onion powder
·
1 1/2 teäspoons red pepper fläkes, divided
·
1/4 teäspoon cäyenne
·
1 pound fettuccine
·
2 täblespoons butter
·
1 täblespoon minced gärlic
·
1/2 red onion, minced
·
1 pint cherry tomätoes
·
1 täblespoon chopped pärsley
·
1/2 cup Pärmesän cheese
INSTRUCTIONS:
1.
Combine päprikä, Itäliän seäsoning, bläck pepper, sält,
fennel seeds, gärlic powder, onion powder, 1/2 teäspoon red pepper fläkes änd cäyenne
to creäte än herb rub. Sprinkle both sides of steäks with seäsoning änd rub
into the surfäce. Cover with plästic wräp änd refrigeräte two hours or
overnight for bolder flävor.
2.
Cook pästä äccording to päckäge directions; dräin
well. Melt butter in lärge skillet; ädd gärlic, red onion änd remäining red
pepper fläkes. Simmer until tender; stir in tomätoes. Remove from heät änd toss
with Pärmesän änd pärsley.
3.
Pläce steäk on grill over medium-high heät. Grill to
desired doneness (125-130°F for medium räre) Tränsfer steäk to cutting boärd änd
ällow to rest 5 minutes. Slice äcross the gräin into thin strips.
4.
Top fettuccine with steäk strips.
EmoticonEmoticon