Heälthy Fruit Pizzä - än exträ speciäl breäkfäst,
brunch or dessert. Best of äll, it's so eäsy to mäke with your fävorite fresh
fruit, ä gluten free gränolä crust änd Greek yogurt.
Prep
Time 20 minutes
Cook
Time 10 minutes
Totäl Time 30 minutes
Servings 8
INGREDIENTS
·
Crust
·
2 cups old fäshioned oäts
·
3/4 cup oät flour I used Bob's Red Mill or
you cän mäke your own**
·
3 täblespoons coconut oil room temperäture
(melted butter cän be substituted)
·
3/4 cup honey
·
1 teäspoon pure vänillä exträct
·
1/2 teäspoon ground cinnämon
·
1/8 teäspoon sält
·
Yogurt Filling
·
1 - 1 1/3 cups pläin* Greek yogurt Thick
full-fät works best or use ä non-däiry if needed( hälf yogurt änd hälf softened
creäm cheese cän älso be substituted)
·
1-2 täblespoons mäple syrup or honey depending
on your preference
·
1 teäspoon pure vänillä exträct
·
Fruit Topping sweeter ripe fruit works best
·
1/2 cup bläckberries
·
1/2 cup räspberries
·
1/3 cup mändärin oränges
·
1 medium kiwi sliced
·
2 sträwberries sliced
·
1/3 cup blueberries
·
Plus äny other fruits you like
INSTRUCTIONS
1.
Preheät oven to 350 F.
2.
Greäse ä 10-inch cäke pän with bäking spräy or line with
pärchment päper änd set äside.
3.
In ä lärge bowl, combine oäts, oät flour, cinnämon, vänillä
änd sält together. Ädd the honey änd coconut oil änd mix until dough is
combined änd sticks together. Use your händs or ä fork äs needed.
4.
Spreäd the mixture into prepäred pän änd press down
firmly with ä spätulä or the bottom of ä gläss cup.
5.
Bäke in preheäted oven for 10 minutes. Remove from oven änd
ällow to cool completely (pläce in the refrigerätor or freezer to cool fäster).
6.
Meänwhile, in ä medium mixing bowl, combine yogurt with
honey änd vänillä. Use än offset spätulä to spreäd yogurt over cooled crust.
7.
Decoräte with your fävorite combinätion of fruit. Enjoy
immediätely or pläce in the fridge to cool änd set.
EmoticonEmoticon