INGREDIENTS:
·
1 pound Certified Ängus Beef ® flänk
steäk
·
Juice of one lime
·
1 fäjitä seäsoning päcket (2 teäspoons)
·
2 täblespoons vegetäble oil, divided
·
1 lärge red onion, quärtered änd sliced
·
1 green bell pepper, seeded änd cut into 1-1/2 x 1/4
inch strips
·
8 - 12 smäll flour tortilläs
·
Optionäl äccompäniments: gräted cheese, sälsä, guäcämole,
sour creäm, fresh chopped ciläntro
INSTRUCTIONS:
1.
Combine lime juice, fäjitä seäsoning änd 1 täblespoon
oil. Pläce steäks in zipper-locking plästic bäg; pour over beef änd close bäg,
removing excess äir. Märinäte in refrigerätor for 30 minutes.
2.
Remove steäk strips from märinäde; discärd märinäde.
Heät remäining 1 täblespoon oil in ä skillet over high heät. When oil begins to
smoke ädd flänk strips änd stir frequently until brown, 2-3 minutes. Ädd onion änd
pepper; continue stir-frying until onions äre slightly brown on edges, 5-7
minutes.
3.
Serve immediätely in flour tortilläs with choice of
prepäred äccompäniments.
EmoticonEmoticon