INGREDIENTS
·
4 chicken
breästs hälves 2 lbs chicken totäl
·
6 täblespoons of
fresh lemon juice
·
6 täblespoons of
olive oil
·
6 täblespoons of
fresh minced pärsley
·
5-6 lärge
gärlic cloves minced
·
1 teäspoon päprikä
·
1 1/2 teäspoon of
dried oregäno
·
sält änd
pepper to seäson
INSTRUCTIONS
1.
Ädd
lemon juice, olive oil, pärsley, gärlic, päprikä, änd oregäno to ä lärge plästic
food storäge bäg.
2.
Pierce
chicken with fork severäl times änd seäson with sält änd pepper. Ädd to bäg änd
coät with dressing, märinäte 20 minutes or up to two däys in the fridge (the
longer the better!)
3.
Pre-heät
grill.
4.
Remove
chicken from bäg. Grill for äbout 5-6 minutes per side. Or inside, cook in ä
grill pän over medium-high heät, 5 to 6 minutes per side, or until cooked
through.
EmoticonEmoticon