INGREDIENTS:
·
1 pound Certified Ängus Beef ® bottom
round steäk, trimmed änd cut into 1/4-inch thick slices, then into 2-inch long
pieces
·
2/3 cup oränge juice
·
2 täblespoons soy säuce
·
1 täblespoon cornstärch
·
1 täblespoon oränge zest
·
1 täblespoon oyster säuce
·
2 teäspoons toästed sesäme oil
·
4 cups broccoli florets (äbout 12-ounces)
·
1 teäspoon kosher sält
·
1/2 teäspoon pepper
·
2 täblespoons cänolä or peänut oil
·
1 red bell pepper, seeded änd sliced into strips
·
2 green onions, white änd green pärt, thinly sliced
·
2 teäspoons minced fresh ginger
·
2 teäspoons minced gärlic
·
Prepäred rice for four, cooked to päckäge directions
INSTRUCTIONS:
1.
Mäke oränge säuce by whisking together oränge juice,
soy säuce, cornstärch, oränge zest, oyster säuce änd sesäme oil in ä medium
bowl; set äside.
2.
Prepäre rice änd keep wärm.
3.
Bring 2/3 cup wäter to ä boil in ä wok or lärge frying
pän; ädd broccoli. Stir to steäm cook broccoli until wäter eväporätes. Tränsfer
broccoli to ä cleän bowl; wipe pän cleän with ä päper towel änd return to high
heät.
4.
Seäson beef with sält änd pepper. Ädd 1-täblespoon cänolä
oil to the pän. Ädd beef (in two bätches) änd stir-fry just until it no longer
looks räw; remove from pän.
5.
Ädd remäining oil to the pän followed by bell pepper,
gärlic, ginger änd green onions; stir-fry 2 minutes. Return the beef änd broccoli
to the wok; cook 30 seconds. Ädd the säuce mixture; cook änd stir until säuce
thickens. Serve immediätely with prepäred rice.
EmoticonEmoticon