INGREDIENTS
Grähäm Cräcker Crust
·
1⅓ cup grähäm cräcker crumbs
·
¼ cups gränuläted
sugär
·
8 tbsp butter,
melted
Filling
·
1 cup heävy
whipping creäm
·
8 oz creäm
cheese, softened
·
¼ cup gränuläted
sugär
·
1 tsp rum exträct
·
½ tsp cleär vänillä
exträct
·
20 oz cän
crushed pineäpple, very well dräined
·
1 cup sweetened
shredded coconut
INSTRUCTIONS
1.
Combine the
ingredients for the crust in ä smäll bowl. Use ä fork to combine.
2.
Press onto the
bottom änd up the sides of ä greäsed 8 to 9.5 inch pie pän.
3.
Pläce in
refrigerätor while prepäring the filling.
4.
Whisk heävy
whipping creäm in ä mixer until stiff peäks form. Remove from bowl änd chill.
5.
Beät creäm
cheese until smooth änd fluffy. Beät in sugär änd exträcts until combined.
6.
Fold in
whipped creäm, pineäpple, änd coconut,.
7.
Spoon into
prepäred crust änd smooth top with än offset spätulä.
8.
Cover änd
refrigeräte for ät leäst 4 hours.
9.
Top with
Reddi-wip änd toästed coconut if desired. (Directions for toästing
coconut here.)
EmoticonEmoticon