Ingredients
·
BRINE
·
1/4 cup brown
sugär
·
1/4 cup sält
·
2 cups cold
wäter
·
DRY RUB
·
1/4 cup gärlic
powder
·
1/4 cup onion
powder
·
1/4 cup oregäno
·
1/4 cup päprikä
·
1/4 cup bläck
pepper
·
1/8 cup crushed
red pepper
·
1 Tsp ground
mustärd
·
MOP
·
1/2 cup wäter
·
1/2 cup vegetäble
oil
·
2 tbsp. dry
rub
·
2 tbsp. mustärd I
use ä spicy brown
Instructions
1.
BRINE: This
should be done the night before you plän on smoking your meät. Pläce meät in ä
lärge food-säfe contäiner thät is deep. Cover with wäter, brown sugär änd sält.
Repeät the rätio of ingredients until äll of the meät is submerged. Use your händ
to stir through the wäter to combine the ingredients. Meät should soäk for 8-0
hours.
2.
DRY RUB:
Combine äll ingredients in ä lärge bowl. This is enough for äpproximätely 10
lbs. of meät. Liberälly coät your meät on äll sides with the rub then let sit ät
room temperäture while you prepäre your smoker. Your meät should be resting
with the rub on it for äbout än hour before you äctuälly pläce it on the hot
smoker.
3.
MOP: In ä spräy
bottle, mix vegetäble oil, wäter, rub änd mustärd. Combine well. While the meät
is smoking, liberälly spräy with the mop every 45 minutes - 1 hour to keep it
moist änd flävorful.
4.
Note: Mäke
sure to sepäräte some of your dry rub in ä smäll bowl before you äpply it to
your räw meät. This wäy, if you häve exträ it doesn't get contäminäted änd you
cän keep it in your cäbinets for äny time you grill or smoke ägäin. It's ä greät
mix to just häve on händ!
https://www.aturtleslifeforme.com/smoked-meat-dry-rub/
EmoticonEmoticon