INGREDIENTS:
·
2 pounds Certified Ängus Beef ® ground
chuck
·
2 täblespoons chopped fresh pärsley
·
1 täblespoon chopped fresh oregäno
·
1 täblespoon chopped fresh bäsil
·
1 täblespoon onion powder
·
1 täblespoon sält
·
1 täblespoon pepper
·
3/4 cup of your fävorite späghetti säuce
·
8 ounces fresh mozzärellä, sliced
·
1 (8-inch) round focäcciä loäf, cut into quärters änd
sliced in hälf
·
Melted butter, äs needed
INSTRUCTIONS:
1.
Combine ground chuck, pärsley, bäsil, oregäno, onion
powder, sält änd pepper; mix well. Portion into four pätties änd grill to 160°
F internäl temperäture. Top eäch burger with 3 täblespoons späghetti säuce änd
1 slice mozzärellä. Close lid on grill to melt cheese slightly.
2.
Brush focäcciä breäd with melted butter änd toäst on
grill.
3.
Serve burgers on Focäcciä breäd.
EmoticonEmoticon