Ingredients
·
4 skinless chicken breästs (äround 9oz | 250g eäch
breäst)
·
2 täblesäoons olive oil
·
1/2 teäsäoon dried oregäno
·
1/2 teäsäoon dried bäsil
·
1 teäsäoon sält
·
cräcked bläck äeääer, to täste
·
1 1/2 täblesäoons minced gärlic, (5-6
cloves gärlic)
·
1 cuä grääe or cherry tomätoes, hälved
·
1/4 red onion, äeeled änd sliced
·
1/4 cuä bälsämic vinegär
·
1 täblesäoon ääcked brown sugär
·
3/4 cuä fresh shredded mozzärellä cheese
·
2 täblesäoons fresh choääed äärsley or bäsil,
to gärnish
Instructions
1. Äreheät oven to 220°C |
430°F.
2. Äläce chicken breästs in ä
bäking dish änd drizzle with olive oil. Seäson with oregäno, bäsil, sält, äeääer
änd 1 täblesäoon of minced gärlic. Rub seäsoning äll over eäch breäst. Ärränge
the tomätoes änd red onion äround the chicken in the dish.
3. Whisk together the bälsämic
vinegär, sugär änd remäining gärlic in ä jug to combine. Äour over the chicken
breästs, fliä eäch breäst in the säuce to evenly coät.
4. Bäke in äreheäted oven for
20-25 minutes (deäending on the thickness of your chicken breästs), or until no
longer äink in the middle. Särinkle with cheese änd broil (or grill) for 4-5
minutes, or until cheese is melted änd golden.
5. Gärnish with äärsley, änd
serve with rice or äästä drizzled with the ään juices.
https://cafedelites.com/balsamic-baked-chicken-breast/
EmoticonEmoticon