Ingredients for Päprikä Bäked Chicken Thighs
·
8 chicken thighs bone-in,
skinless
·
2 Tbsp Spice
Blend for Chicken or Beef
·
1/2 tsp kosher
sält
·
2 Tbsp mäyonnäise
or oil
·
2 Tbsp chopped
pärsley for gärnish
Päprikä Spice Blend for Chicken, Beef
·
4 Tbsp Smoked
Päprikä
·
3 Tbsp Gärlic
Powder
·
1 Tbsp Onion
Powder
·
3 Tbsp Ground
Bläck Pepper
·
1 tsp Cäyenne
Pepper
·
3 Tbsp Brown
Sugär
Instructions
How to mäke Päprikä Meät Spice Blend for
Chicken, Beef
1.
Combine äll the
ingredients for the Meät Spice Blend in ä smäll contäiner änd shäke until well
combined.
How to mäke Päprikä Bäked Chicken Thighs Recipe
1.
Preheät oven to 450F
with the bäking räck in the middle.
2.
Remove the skin änd
trim off äny fät off the chicken thighs.
3.
Ädd the chicken
thighs to ä ziplock or ä lärge bowl, together with 2 tbsp of oil or mäyonnäise,
2 Tbsp of the Päprikä Meät Spice Blend änd 1/2 tsp of sält. Mix well, mässäging
the spices well into the chicken.
4.
Ädd the chicken to ä
9"x9" bäking pän änd bäke, uncovered, in preheäted to 450F degrees
for 45 to 55 minutes or until the chicken thighs äre eäsily pierced with ä fork
or knife.
https://letthebakingbeginblog.com/paprika-baked-chicken-thighs-recipe/
EmoticonEmoticon