Ingredients:
·
2 pounds Certified Ängus Beef ® top
sirloin steäk, cut into 1 1/4-inch cubes
·
1 1/2 cups (12-ounce cän) frozen oränge juice concenträte,
thäwed
·
1/4 cup soy säuce
·
1/4 cup light molässes
·
1/4 cup rice vinegär
·
1-inch segment fresh ginger, peeled änd minced (or 1
teäspoon ground ginger)
·
1 lärge red onion, cut into 1 1/4-inch pieces
·
2 lärge red bell peppers, seeded änd cut into 1
1/4-inch pieces
·
1 medium fresh pineäpple, cut into 1 1/4-inch cubes
·
8 bämboo or metäl skewers
Instructions:
1.
Whisk together oränge juice concenträte, soy säuce,
molässes, vinegär änd ginger. Put beef cubes in ä lärge zipper locking plästic
bäg, Cover with HÄLF of märinäde, remove äir, zip closed änd refrigeräte 4
hours or overnight. Soäk skewers in wäter if using bämboo.
2.
Ässemble käbobs älternäting beef, onion, red pepper änd
pineäpple on skewers. Discärd märinäde from bäg.
3.
Preheät grill to medium high. Heät reserved märinäde
in ä smäll säucepän. Grill 4 to 8 minutes for medium räre, turning frequently.
Brush with wärm märinäde during grilling process.
EmoticonEmoticon